GUSTO
 DEL
 PASSATO
Sfeervol Wonen

INFO & PRIVACY VERKLARING


31-03-2024 GEEN KOOPZONDAG

GUSTO del Passato
Heirstraat 86
3630 Maasmechelen (B)

Email: info@passato.be
GSM nummer: +32 487 61 97 35
Whatsapp: +32 487 61 97 35

BTW nummer BE0669.710.962

Woensdag: op afspraak vanaf 17:00 uur
Donderdag: op afspraak vanaf 17:00 uur
Vrijdag: 11:00-17:00 uur
Zaterdag: 11:00-17:00 uur
Zondag: 13:00-17:00 uur (elke laatste zondag van de maand)

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Heeft u interesse in een artikel, maar heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden,
neem dan gerust contact met ons op.
Gebruik het contactformulier bij het tabblad 'contact', stuur een mail naar info@passato.be of bel op het GSM nummer +32 487 61 97 35

Bij verzending per post worden de verzendkosten bepaald door het gewicht (inclusief verpakking), ongeacht het aantal bestelde artikelen. 
De geldende tarieven van Bpost (B) en PostNL (NL) worden gehanteerd.
Indien Bpost of PostNL hun tarieven veranderen gelden altijd de nieuwe verzendtarieven.
Zodra uw betaling (inclusief verzendkosten) op de rekening staat, wordt uw bestelling verzonden, Passato streeft ernaar uw verzending binnen de 48u na ontvangst van uw betaling te verzenden. Er is geen verzending op zon- en feestdagen. De leveringstermijn bedraagt ca. 1 tot 7 werkdagen. Bij verzending is Passato niet verantwoordelijk voor niet bezorgde of beschadigde verzendingen, de koper kan evenwel kiezen voor een verzekerde verzending. Deze kosten zijn voor de koper. Alles wordt zo goed mogelijk verpakt, maar sommige spullen blijven altijd breekbaar.

PRIVACY VERKLARING
Wij gaan zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. In de privacy verklaring hieronder staat hoe we dat doen.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Passato kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Passato, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Passato verstrekt.
Passato kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Met verwerken bedoelen we alles wat we met deze gegevens kunnen doen, zoals verzamelen, vastleggen, opslaan, aanpassen, ordenen, gebruiken, bekendmaken, doorgeven of verwijderen.

WAAROM Passato GEGEVENS NODIG HEEFT
Passato verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Passato uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG Passato GEGEVENS BEWAART
Passato bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
DELEN MET ANDEREN
Passato verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Passato worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Passato gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Passato maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Passato bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Passato te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Passato heeft hier geen invloed op. Passato heeft Google geen toestemming gegeven om via Passato verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@passato.be. Passato zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Passato neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Passato maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Passato verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Passato op via info@passato.be.

WWW.PASSATO.BE is een website van Passato.

Passato is als volgt te bereiken:

Postadres/Vestigingsadres: Heirstraat 86 – 3630 Maasmechelen (België) 
Inschrijvingsnummer Handelsregister: BE0669.710.962
Email: info@passato.be
GSM nummer: +32 487 61 97 35
Whatsapp: +32 487 61 97 35
Inschrijvingsnummer Handelsregister: BE0669.710.962

BE0669710962
HEIRSTRAAT 86
3630 MAASMECHELEN
België

0032487619735

Webshop gemaakt met EasyWebshop